ERA Spares in assortiment Sator

Sator breidt zijn assortiment schakelaars uit met de producten van de Italiaanse leverancier ERA Spares. Het aanbod is een mix van OE- en aftermarketproducten en omvat stuurkolom- en dashboardschakelaars, sleepringen en contactsloten. Look en feel zijn volgens Sator “van originele kwaliteit.”

De producten worden montageklaar geleverd en zijn afgestemd op het Europese wagenpark, met een brede dekking. Levering loopt via mijngrossier.nl.

ERA Spares S.p.A. (niet te verwarren met Era Benelux) is gespecialiseerd in elektrische en elektronische componenten en motormanagementdelen. De onderneming bestaat sinds 1983 en verkoopt zijn producten in meer dan zeventig landen. Sinds 2001 bezit het bedrijf het certificaat UNI EN ISO 9001:2000 Quality Certification.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *