Erkend Duurzaam nu ook voor schadeherstel

Het certificaat Erkend Duurzaam (ED) is vanaf nu uitgebreid met een variant speciaal voor Bovag-leden die ook schadeherstel voeren. Deze uitbreiding heeft de naam ED SHB gekregen.

De eisen zijn gelijk aan die voor het basiscertificaat, aangevuld met een aantal specifieke eisen voor schadeherstel. Bedrijven die bijvoorbeeld duurzame lakken toepassen, en gebruikmaken van gebruikte en herstelde in plaats van nieuwe onderdelen komen in aanmerking voor het speciale certificaat.

In het najaar voegt Bovag ook ED Premium aan het programma toe. “De nieuwe loot aan de stam is vooral voor dealerbedrijven bedoeld, die met een internationaal herkenbaar certificaat willen aantonen dat zij voldoen aan de eisen van hun opdrachtgevers. ED Premium is vooral bij grote aanbestedingen zeer nuttig”, aldus Bovag Autodealers.

Lees hier meer artikelen uit het dossier ‘Erkend Duurzaam’ >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *