EU controleert TRW Automotive

TRW Automotive Holdings, gespecialiseerd in veiligheids-, rem- en stuursystemen, heeft onlangs een controle gehad van Europese mededingingsautoriteiten. De EU controleert in een lopend onderzoek onderdelenleveranciers op concurrentievervalsing en dus mogelijke overtredingen van de mededingingswetten.

Ook heeft TRW in Amerika een dagvaarding ontvangen om daar aan een onderzoek mee te werken. Het bedrijf laat weten dat het haar beleid is om aan alle wetten en regelgeving te voldoen en werkt dan ook volledig mee aan het onderzoek, dat soms wel jaren kan duren. TRW denkt dat het onderzoek financiële gevolgen kan hebben voor het bedrijf, maar kan geen inschatting geven van de hoogte hiervan.

Wanneer de Europese Commissie overtredingen constateert, dan kunnen er aanzienlijke straffen en hoge boetes opgelegd worden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.