Eurami Bussum wordt Full Fource Partner

Eurami Bussum treedt toe tot het Full Fource Partner netwerk van Fource. Met deze toevoeging en de overname van Otogros door Hamu zijn er nu zestig Full Fource Partner-vestigingen en negentig eigen vestigingen.

De keuze om Full Fource Partner te worden is een logische stap, volgens directeur Sander Schipper. “Met de geplande verhuizing naar Naarden en de uitbreiding van de winkel hebben we een goede en betrouwbare partner nodig. We hebben al jaren een goede relatie met Sator Holding en de werkmaatschappijen.” Ook vervult het partnerschap de behoefte om de bedrijfsactiviteiten te kunnen continueren in een sterk veranderende markt.

Eurami Bussum is sinds 1969 actief in Gooi en omstreken als leverancier van automaterialen, gereedschappen en toebehoren. Als Vrooam-lid, maar ook als Business Partner van het voormalige Van Heck is het bedrijf al jaren verbonden aan Sator Holding.

Vanaf september verruilt Eurami overigens de huidige locatie aan de Landstraat in Bussum voor een pand in Naarden (Amsterdamsestraatweg 13, zie foto-impressie).

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *