Eurol introduceert app Olieadviseur

De online olieadviseur van Eurol is vanaf nu ook als app verkrijgbaar: ‘Eurol Oil Advisor’. Hiermee wil Eurol het mogelijk maken om overal en altijd een olieadvies in te winnen.

De gratis app is te downloaden voor zowel het Apple- als het Android-besturingssysteem. Qua functionaliteit is de olieadviseur op de app gelijk aan de versie op de Eurol-website.

“Met deze eenvoudig te gebruiken app willen we tegemoetkomen aan de wensen van professionele gebruikers”, zegt Dennis Marsman, marketing manager bij Eurol. “Zij willen ter plekke bij een machine of voertuig snel en eenvoudig een olieadvies inwinnen. Maar ook voor onze dealers en consumenten bieden we met deze online dienst extra gemak.” Inmiddels zijn ook de iPads bij Eurol-dealers aangesloten op de app. Door de dertien verschillende taalfuncties voor de internationale partners verwacht Marsman een groot wereldwijd gebruik.

De app adviseert aan de hand van kentekeninvoer of door te zoeken op merk, model en type over smeermiddelen. Daarbij gaat het om personenauto’s, trucks, landbouwvoertuigen, motorfietsen en oldtimers.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *