Eurol verwelkomt 100e Service Point

Eurol heeft vandaag de honderdste deelnemer aan de Eurol Service Point garageformule verwelkomd: Hoorn Auto & Bandenservice.

De mijlpaal betekent dat Eurol voor loopt op zijn eigen doelstelling, zegt Bart Boerboom, Salesmanager Nederland: “Met de introductie van de garageformule, afgelopen december, hadden we onszelf het doel gesteld in 2020 een landelijk netwerk van honderd Service Points op te bouwen. Dat we dit aantal nu al hebben bereikt, is een enorme blijk van waardering.”

Rendement

Met zijn laagdrempelige formule helpt Eurol garagebedrijven om meer rendement te halen uit smeermiddelen. Deelnemers ontvangen technische en commerciële ondersteuning: sales en marketing, garage-uitstraling, verpakkingsconcepten, servicedesk, equipment, promotionele middelen en opname in de Service Point Locator. Ook de trainingen vanuit de Eurol Service Point Academy maken deel uit van de formule. De eerste staan in september op de planning. Boerboom: “Centraal staat het assortimentsadvies op maat, waarbij we garagisten ondersteunen in voorraadmanagement en efficiënte inkoop.”

V.l.n.r.: Paul Yntema (Accountmanager Noordwest-Nederland Eurol), Yasin Elbay, Ibrahim Elbay (Hoorn Auto & Bandenservice), Saskia Paternot (Wijmar Automaterialen).

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.