Euromaster gaat thuis banden wisselen

Ingegeven door de groeiende behoefte van particulieren aan eenvoud, snelheid en gemak introduceert Euromaster een nieuwe service: Bandenmontage aan huis. Klanten kunnen voor een set nieuwe autobanden gewoon thuis blijven, ook voor de montage. Euromaster is de eerste landelijke aanbieder in Nederland met deze unieke service.

Bandenmontage aan huis maakt het automobilisten een stuk makkelijker. Voor het laten monteren van nieuwe banden kan elke gewenste locatie in Nederland worden gekozen. Dat kan thuis zijn, maar ook op het werk of zelfs tijdens een lunch op het terras bij een restaurant.

Gerrit Voogt, marketing manager Euromaster: “Met bandenmontage aan huis willen we ons onderscheiden op service en gemak. Online banden bestellen en een afspraak plannen bieden we al een aantal jaren, maar uiteindelijk moet je auto toch naar de werkplaats voor montage. Wij draaien het nu om, wij komen naar de auto toe. Dagelijks zijn onze monteurs met mobiele bandenbussen in heel Nederland op pad. De bussen zijn uitgerust met de juiste apparatuur en gereedschap om banden op locatie te kunnen monteren. We bieden deze service in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.”

Hoe werkt het?

Het regelen van nieuwe banden gaat eenvoudig via de website. Na het selecteren van de gewenste bandenmaat en het bandenmerk volgt de optie voor bandenmontage aan huis op een tijdstip en locatie dat de klant schikt. Op het afgesproken tijdstip komt de monteur naar de locatie en zorgt voor vervanging van de banden.

Voorspeld

Tijdens het afgelopen tweede Nationaal Bandencongres bleek dat het bandenspecialisme steeds meer een onderdeel wordt van het full service autobedrijf. Ondernemingen zoeken tegelijkertijd naar onderscheidend vermogen. De stap die Euromaster nu zet werd al voorspeld en kwam ook dus aan bod.

Bekijk hier de eerste en tweede congresvideo’s met daarin diverse uitspraken en voorspellingen van kopstukken uit de bandenbranche.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *