Euromaster Raalte beste garage van het land

Zestig autobedrijven met de beste klantwaardering op vergelijkingssite Bestegarage.nl ontvingen woensdag de Topper Awards 2016. De landelijke winnaar is autobedrijf Euromaster uit Raalte, met een gemiddelde waardering van 8,9 en nagenoeg geen negatieve beoordelingen. Garages W.W. Smit en Crijnssen uit Amsterdam werden tweede en derde.

De Topper Awards 2016 zijn uitgereikt aan autobedrijven met de beste klantbeoordelingen op vergelijkingssite Bestegarage.nl in 2015. Bij de toekenning is rekening gehouden met het aantal positieve reviews, het gemiddelde cijfer en het aantal negatieve reviews.

“De autobezitter is kritischer geworden en wil weten waar hij voor betaalt”, zegt Steven Kop, directeur van Bestegarage.nl. “Een topgarage biedt niet alleen goede reparatie, maar ook eerlijk advies en inzicht in de toestand van de auto.”

Hans Reimink, vestigingsmanager van winnend autobedrijf Euromaster uit Raalte zegt: “Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. We luisteren goed naar de autobezitter, maken heldere afspraken over reparatie en prijs en komen onze afspraken altijd na.”

De Topper Award in de categorie apk werd voor het derde jaar op een rij uitgereikt aan keurstation Van Abeelen uit Hilvarenbeek. Het autobedrijf ontving bovendien de meeste reviews van hun klanten in 2015. Eigenaar Mark van Abeelen: “Wat gaaf om 3 jaar achter elkaar Topper te zijn! Ons team heeft hier hard voor gewerkt. Door de beoordelingen op Bestegarage.nl krijgen wij veel inzicht in de ervaring van onze klanten en op die manier kunnen wij met hen meebewegen. Op naar de Topper Award 2017!”

Team Euromaster Raalte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.