Euromaster sluit zich aan bij Bestegarage

Euromaster is met al haar vestigingen aangesloten bij Bestegarage.nl. Alle vestigingen worden met hun diensten, services, prijzen en reviews gepromoot bij zoekende consumenten. Reviews over de vestigingen gaan nu spoedig binnen komen.

Dit jaar heeft het platform Bestegarage.nl een groot aantal ontwikkelingen aangekondigd en een aantal al direct doorgevoerd. Dit om tegemoet te komen aan de wensen van consumenten en autobedrijven. Begin februari zijn verschillende platformen gelanceerd die op basis van de reparatievraag van de consument helpt bij het vinden van een goede garage.

“Hoe meer open en transparant autobedrijven zijn in waar ze voor staan, wat ze bieden en waar ze zich in onderscheiden, hoe meer klanten dit oplevert. Consumenten willen weten waar ze aan toe zijn en geen gedoe. Hoe meer duidelijkheid, hoe minder zorgen en wantrouwen. Wij zijn enthousiast over de aansluiting van Euromaster op ons platform. Dit bedrijf doet precies wat noodzakelijk is in de markt: aanpassen aan de consumentenbehoefte en daarmee het aantrekken van nieuwe consumenten”, aldus Steven Kop directeur Bestegarage.nl.

“Bestegarage.nl is voor Euromaster een platform om de consument inzicht te geven in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze vestigingen. De transparante wijze waarop Bestegarage.nl dit weergeeft op haar website past perfect bij de toekomstvisie van Euromaster.” aldus Gerrit Voogt, marketingmanager Retail bij Euromaster.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *