Euromaster voorziet winterbandentekort

Euromaster waarschuwt nu al voor een winterbandentekort voor het komende winterseizoen, maar ook voor aanzienlijke prijsstijgingen. Eind 2010 was er topdrukte op de bandenwisselpunten en moesten veel automobilisten lang wachten op nieuwe banden.

Door de dreigende schaarste en toenemende vraag kan de wachttijd komend winterseizoen nog verder oplopen. Euromaster biedt daarom consumenten nu de mogelijkheid om nu al winterbanden te reserveren tegen prijzen die op dit moment gelden. Dat kan bij de vestigingen maar ook online.
Euromaster zegt dat prijsstijgingen in de toekomst onvermijdelijk zijn door de toenemende vraag naar autobanden in opkomende economieën als China, India en Brazilië (er worden meer auto’s verkocht) en ook door de prijsstijging van de grondstoffen.

Koen Buyst, retaildirecteur van Euromaster: “Wij weten dat het gek klinkt om nu al actie te ondernemen, maar daarmee zijn slimme consumenten over enkele maanden verzekerd van winterbanden en geldt er voor hen geen wachttijd. Vergelijk het maar met de Efteling: als je wacht tot de zomervakantie om daar een entreebewijs te kopen, sta je lang in de rij voor de kassa en is het topdrukte in het park. Koop je jouw ticket van tevoren en ga je net voor de zomervakantie, kun je rustiger en zonder stress genieten van de attracties.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *