Europcar-kaart voor alle mobiliteitsdiensten

Autoverhuurbedrijf Europcar Autohuur heeft samen met Mobility Mixx een mobiliteitskaart ontwikkeld die gebruikers met één kaart toegang biedt tot verschillende mobiliteitsdiensten.

Met de kaart kunnen gebruikers bij Europcar een auto huren. Daarnaast biedt de kaart toegang tot het openbaar vervoer (inclusief de OV-fiets) en kan eremee betaald worden voor parkeren, tanken en elektrisch laden. De kaart is per klant aan te passen aan zijn specifieke behoeftes.

Alles-in-één

“De mobiliteitskaart is een belangrijke aanvulling op de huurproducten van Europcar. Wij hebben landelijk een groot en gevarieerd wagenpark met personenauto´s, bestelwagens en vrachtwagens. Onze klanten zullen het gemak ervaren van deze alles-in-éénoplossing”, aldus Marc Beers, directeur New Business van Europcar.

“Reizen wordt hiermee nóg flexibeler. Ontstaat er bijvoorbeeld onverwachts een grote file als je op het punt staat om terug te reizen? Dan kan je besluiten om de mobiliteitskaart te gebruiken om terug te reizen met het OV en/of de OV-fiets. Lever je huurauto kosteloos in bij een Europcar vestiging in de buurt of laat ‘m ophalen door Europcar.”

Geen vaste lasten

Gebruikers van de mobiliteitskaart betalen geen vaste maandlasten of abonnementskosten, maar betalen alleen voor de diensten die werkelijk geleverd worden. “Als er niet wordt gereisd, dan worden er ook geen kosten gemaakt. De klant ontvangt alle reiskosten maandelijks op slechts één factuur. Geen gedoe meer met voorschieten, bonnetjes en declaraties. Alles is te monitoren via overzichtelijke online rapportages, zonder extra kosten. Wel zo makkelijk!”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.