Exclusieve automerken verkopen wel

In tegenstelling tot de verkoop van ‘gewone’ auto’s in Nederland gaan auto’s uit het exclusieve segment wel als warme broodjes over de toonbank. Uit de verkoopresultaten van Louwman Exclusive blijkt dat Lexus, Maserati, Morgan en McLaren in 2014 een mooie plus hebben laten zien ten opzichte van het jaar ervoor.

In absolute aantallen stelt het niet al te veel voor maar Maserati heeft het afgelopen jaar toch 125 auto’s in Nederland op kenteken gezet, een toename van 400 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. Morgan deed 33 procent meer auto’s, Lexus pluste met bijna 17 procent en ook McLaren mocht groei noteren. Ook de zakelijke leasemarkt lijkt de luxeauto te ontdekken.

Arjen van Beek, algemeen directeur van Louwman Exclusive: “De verkopen tonen aan dat onze formule klopt. Liefhebbers van exclusieve automobielen vinden bij ons wat ze zoeken: mooie auto’s, passende service en duidelijke meerwaarde om bij ons een auto te kopen. Zo zullen wij ook komend jaar actief blijven met onze evenementen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.