Extra capaciteit Nationaal Bandencongres

Er is nog veel te weinig informatie over het Europees bandenlabel dat wordt ingevoerd op 1 november. Tot die conclusie komt Europarlementariër Ivo Belet, daarbij gelijk pleitend voor extra informatie vanuit de Europese Commissie. Vanaf 30 mei is het voor bandenfabrikanten toegestaan hun labelinformatie vrij te geven: het ideale moment voor het Nationaal Bandencongres.

Terwijl alle voorbereidingen in volle gang zijn en de laatste loodjes binnen het uitnodigingsproces worden afgewerkt blijkt het Nationaal Bandencongres vooraf al dermate populair dat de organisatie grotere zalen betrekt binnen De Fabrique in Maarssen om alle belangstellenden een goede plek te kunnen geven.

Dankzij deze uitbreiding is het mogelijk om alsnog in te schrijven, maar vol is vol. Inschrijven kan via Nationaalbandencongres.nl.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *