FCA kiest beste dealers

FCA Netherlands heeft onlangs tijdens haar jaarlijkse dealerbijeenkomst haar beste dealerbedrijven in het zonnetje gezet. Daarbij is Kien, met vestigingen in Arnhem, Nijmegen en Veenendaal, gekozen tot beste Alfa Romeo- en Jeep-dealer 2016. Autowinkel, met vestigingen in Woerden en Alphen aan den Rijn, is gekozen tot beste Fiat-dealer en Autobedrijf Udo uit Hengelo tot beste Mopar-dealer.

De titel beste Mopar-dealer heeft Autobedrijf Udo te danken aan de zeer goede verkoopresultaten op gebied van aftersales. Bovendien scoort het bedrijf hoog op gebied van klanttevredenheid. Autowinkel en Kien kregen hun respectievelijke titels voor de goede verkoopresultaten (sales én aftersales) en aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit.

Op de foto van links naar rechts: Willem Kien (directeur/eigenaar Kien), Cristiana Alicata (algemeen directeur FCA Netherlands), Christiaan Dols (merkenmanager FCA Netherlands) en Berend Jan Hoekman (manager netwerk FCA Netherlands).

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *