Finalisten autobedrijf van het jaar bekend

Auto en Service in Hengelo, Vakgarage Brauckmann in Oostrum en autobedrijf Marc Huisman in Alphen aan den Rijn zijn de drie finalisten voor de verkiezing autobedrijf van het jaar 2013-2014, georganiseerd door Bovag onafhankelijke autobedrijven. De top drie is bepaald door een vierkoppige vakjury aan de hand van schouwingen en ervaringen van mystery shoppers.

De verkiezing autobedrijf van het jaar wordt voor de zevende keer op rij georganiseerd en geeft Bovag-leden met een onafhankelijk autobedrijf de kans om aan het Nederlandse publiek te laten zien wat ze in huis hebben. Afgelopen jaar werd autobedrijf Marco van Beek in Steenwijkerwold verkozen tot de beste van Nederland. Auto & Service, Brauckmann en Marc Huisman zijn geselecteerd uit tien halve finalisten die voortkwamen uit de stemmen die duizenden consumenten via internet hebben uitgebracht.

Juryvoorzitter Ferry Smith van ANWB is enthousiast over het niveau van de drie finalisten. “Uit de inzendingen blijkt dat veel autobedrijven op zoek zijn naar een manier om zich te onderscheiden. Zeker in een moeilijke markt is dat noodzaak om te kunnen overleven, want de concurrentie is groot en consumenten worden steeds kritischer. Het is goed om te zien dat er veel goede ondernemers tussen de kandidaten zitten die serieus met hun vak bezig zijn.”

Binnenkort krijgen de geselecteerde ondernemers de juryleden op bezoek en op 1 oktober 2013 wordt tijdens het jaarcongres van Bovag onafhankelijke autobedrijven in Nijkerk bekend gemaakt wie zich mag kronen tot autobedrijf van het jaar 2013-2014.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *