Finalisten Autobedrijf van het Jaar bekend

De drie finalisten van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2016-2017 zijn bekend: Autobedrijf De Baaij in Nijmegen, Auto Nol in Nijkerk en Autobedrijf Mark van Schijndel in Geffen. De drie bedrijven zijn door een vakjury geselecteerd uit tien genomineerden. Op 4 oktober strijden zij tijdens het Bovag Jaarcongres Onafhankelijke Autobedrijven om de titel.

De tien autobedrijven zijn geselecteerd op basis van duizenden stemmen van consumenten en hebben allemaal een mystery shopper en consultant over de vloer gehad. Een vakjury, onder leiding van Ferry Smith (directeur Public Affairs ANWB) heeft de rapportages beoordeeld en gaat de finalisten persoonlijk bezoeken.

“De mystery shopper was vol lof over alle tien en zou zijn auto bij elk van de bedrijven laten onderhouden. De marginale verschillen lagen onder andere op het vlak van financiële waardering, personeelsbeleid en toekomstvisie”, aldus juryvoorzitter Smith.

Alle 3300 bij Bovag aangesloten onafhankelijke autobedrijven kunnen deelnemen aan de verkiezing, die dit jaar voor de tiende keer wordt gehouden. De winnaar van deze verkiezing wordt bekend op het Jaarcongres op 4 oktober in Bussum. Afgelopen jaar heeft Garage Heinneman uit het Groningse Schildwolde de titel gewonnen.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.