Finalisten Autoverhuurder van het Jaar

De jury van de verkiezing Autoverhuurder van het Jaar heeft Postkoets Autoverhuur uit Helmond, Rentarolla uit Sittard en Autorent Princen uit Weert aangewezen om op 27 oktober om de titel te strijden. In totaal hebben ruim 650 Bovag-leden aan de voorronden van de tweede editie deelgenomen.

Verhuurklanten verkozen eerder al de tien halve finalisten. Een undercover deskundige rapporteerde de bevindingen van zijn bezoek aan deze tien bedrijven aan de jury. De uitstraling van het verhuurbedrijf, de servicegerichtheid van de medewerkers en de staat van de huurauto zijn in zijn onderzoek leidraad geweest.
"Het zit hem vaak in kleine dingen, aandacht voor detail, oog voor service. Terwijl een van de medewerkers het huurcontract opstelt, haalt zijn collega een lekker kopje koffie", zo staat te lezen in het juryverslag van een van de bezoeken. "Dat is net dat kleine beetje extra waar de jury naar zocht", aldus de manager van Bovag Verhuurbedrijven Robert van Almkerk.

De jaarvergadering van Bovag Autoverhuurbedrijven op 27 oktober is het decor van de verkiezing. De winnaar wordt dan naar het oordeel van de vakjury en de aanwezige bezoekers verkozen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.