Finalisten Mobiliteitsmanager 2015 bekend

Tijdens het Fleetmanagement event, dat plaatsvindt op 27 mei 2015, wordt de prestigieuze Mobiliteitsmanager van het jaar award uitgereikt. De drie finalisten die kans maken op deze award zijn Jeroen Goossen, Daan Bieleveld en Marc Florie.

Jeroen Goossen is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van visie, strategie en beleid binnen de portefeuille mobiliteit bij USG People. Met een wagenpark van 1.600 voertuigen, waarvan 85 bedrijfsauto’s heeft USG de afgelopen jaren verschillende initiatieven ondernomen om de autokosten te verlagen. Dit heeft geresulteerd in een structurele verlaging van de kosten van 7 procent per auto.

Daan Bieleveld is global mobility manager bij DSM. Hij is verantwoordelijk voor een wereldwijd wagenpark met circa 1500 company cars. DSM zette de afgelopen jaren met het mobiliteitsbeleid vol in op het optimaliseren van de balans tussen people, planet & profit.

Marc Florie is als lease coördinator bij Heijmans verantwoordelijk voor ruim 3.300 voertuigen en overige reisregelingen voor medewerkers zonder auto van de zaak. De belangrijkste uitdaging voor de komende jaren is het verder terugdringen van de CO2-uitstoot.

Award

De Mobiliteitsmanager van het jaar award is een vakprijs, voor én door vakgenoten. In 2014 is André de Boer, senior adviseur mobiliteit bij Rijkswaterstaat, naar huis gegaan met deze award. Eerdere winnaars zijn onder andere Patrick Langevoort (wagenparkbeheerder bij Alliander), Ronald de Hoog (hoofd wagenparkbeheer bij Cofely Nederland) en Nanda Cousijn (manager mobiliteit, Diemermere, a Randstad company).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.