Finalisten verkiezing VACO Awards bekend

Negen kandidaten, verdeeld over de categorieën ‘Duurzaam ondernemerschap’, ‘Goed werkgeverschap’ en ‘Vakmanschap’, dingen op 8 maart mee naar de VACO Awards.

Drie onafhankelijke jury’s hebben in het voortraject de aanmeldingen beoordeeld. Op de lustrumavond van VACO (tachtig jaar) bepalen de bezoekers tijdens de stemronde wie de winnaars zijn van deze nieuwe prijs. In elke van de drie categorieën is minimaal één bandenketen vertegenwoordigd. vaco80-categorien-600x400-transparant Per categorie zijn drie finalisten genomineerd:
  • Duurzaam ondernemerschap: De Bandenhal VOF (Tilburg), Euromaster Bandenservice (Zwolle) en KwikFit (Utrecht, Heldinnenlaan, pand in aanbouw)
  • Goed werkgeverschap: Euromaster Bandenservice (Elst, Gelderland), Kees van Gent Banden-Wielen (Wijchen), KwikFit (Den Haag, Elviraland)
  • Vakmanschap: Kluinhaar Bandenservice en Design (Hengelo, Overijssel), Ron’s Bandencentrale (Best) en Profile Car & Tyreservice Willems b.v. in Amsterdam
e-Marketing-expert Cor Molenaar presenteert de uitreiking. Hij is dagvoorzitter én spreker – over  de invloed van technologische ontwikkelingen op bedrijfsvoering.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †