Financieel directeur Bovag stapt op

Na een dienstverband van bijna 2,5 jaar is financieel directeur Francien van der Wal opgestapt bij Bovag. Woordvoerder Tom Huyskens bevestigt het nieuws. De beleidsvisies van het bestuur en de financieel directeur zouden te sterk verschillen.

Van der Wal trad op 15 augustus 2017 aan. Samen met algemeen directeur Peter Niesink vormde ze toen de statutaire directie van Bovag. Daarnaast werd ze lid van het verenigingsbestuur. Ze volgde destijds Bart de Vries op. Na haar aantreden werd Van der Wal ook bestuurlijk actief voor ARN en Innovam. Eerder werkte ze als registeraccountant bij KPMG, PGGM, HLB Blömer, IG&H Consulting (manager finance) en Rabobank Utrechtse Waarden e.o. (coo/cfo). De overstap naar Bovag motiveerde ze destijds vanuit “de breedte van de functie en de omvang en het karakter van de organisatie.” Wat Van der Wal gaat doen en wie haar opvolger wordt, is nog niet bekend.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.