Fledderus nieuwe BOA-voorzitter

De 56-jarige Theo Fledderus volgt definitief Bertho Eckhardt op als voorzitter van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven (BOA), die na de maximum bestuursperiode van zes jaar de hamer moest overdragen.

Anton Pluim, manager BOA: “Theo Fledderus is een kei in het ondernemender en bedrijfsmatiger maken van maatschappelijke organisaties en adviseert vele ondernemers in diverse branches. Hij is dan ook de man bij uitstek om verder te bouwen op de mooie resultaten van Bertho Eckhardt in het onafhankelijke kanaal.”

Fledderus is onder de indruk van het niveau en het zelfbewustzijn van de leden van de Bovag-tak. “Ik sta te popelen om ze te helpen zich verder te ontwikkelen. Sterk vind ik dat Bovag daarbij de samenwerking zoekt met andere partijen, bijvoorbeeld met de importeurs.”

Bertho Eckhardt werd dinsdag op het jaarcongres in Den Bosch voor zijn grote verdiensten voor de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven geëerd met een Gouden Ererad.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.