Fledderus stopt bij Bovag Onafhankelijke Autobedrijven

Theo Fledderus, voorzitter van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, heeft bestuur en leden van zijn afdeling laten weten niet beschikbaar te zijn voor een tweede termijn als afdelingsvoorzitter. De termijn van de voorzitter loopt af op 1 januari 2016. De preciese reden van zijn aanstaande vertrek is onduidelijk. Bovag gaat nu op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Theo Fledderus in een bericht aan de leden: “De afgelopen drie jaar hebben we bij BOVAG hard gewerkt aan een vernieuwde, moderne brancheorganisatie. Een organisatie van en voor de leden. Ik heb met veel plezier mijn steentje daaraan bijgedragen. Mijn ervaring in andere organisaties en vooral de sport heb ik goed kunnen inbrengen. Met nog meer plezier kijk ik terug op de vele goede contacten met velen van jullie, op de zaak, tijdens ledenbijeenkomsten of het jaarcongres. Ik ben onder de indruk van het ondernemerschap, het denken vanuit eigen kracht en de vitaliteit bij velen van jullie.”

“De komende periode is het goed dat een andere voorzitter het stokje overneemt en nog meer dan ik aansluiting vindt bij de praktijk en ontwikkelingen in de eigen geledingen. Vandaar dat ik hierbij aankondig niet beschikbaar te zijn voor een volgende periode als voorzitter.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.