Fleetselect breekt record in 2011

Fleetselect Online Autoveilingen heeft dit jaar meer dan 10.000 auto’s verkocht. Hiermee verbetert het veilingbedrijf in Zeewolde haar record van vorig jaar. Toen werden er 6.800 auto’s geveild. Auto nummer 10.000 van dit jaar was ingebracht door Peugeot Nederland en gekocht door Peugeot-dealer Auto Ruesink in Rijssen.

“Ondanks de terughoudendheid in de markt slaat het concept van online autoveilingen goed aan”, zegt Fleetselect-oprichter Edwin van der Hout. De verkoopaantallen bij Fleetselect stijgen nog steeds. “De online autoveiling is nu volop geaccepteerd. Het is een van de belangrijkste manieren om gebruikte auto’s te kopen of te verkopen. Zeker jongere in- en verkopers zijn volledig vertrouwd met het online concept. Voor inbrengers en kopers is iedere transactie een kwestie van één muisklik. De groep potentiële kijkers is vele malen groter dan op een fysieke autoveiling mogelijk is. En vaak is het aanbod interessanter voor kopers.”

Volgend jaar denkt Van der Hout zeker zo’n 12.000 auto’s te verkopen. “Dat moet haalbaar zijn. Daarnaast zullen we in 2012 nog een mijlpaal passeren, want we veilen dan de 100.000ste auto sinds de start van Fleetselect.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *