Fleetselect kan niet stuk

Als gevolg van de nieuwe bijtellingsregels zijn er voor de zomervakantie bij Fleetselect veel meer auto’s op kenteken gezet dan anders. Juni was voor het online veilinghuis al een goede maand met 1.066 autowisselingen, maar juli tekende voor maar liefst een verhandeling van 1.433 voertuigen.

“Het waren natuurlijk veel retouren van auto’s die de laatste dagen van juni op naam zijn gezet, dus het beeld is nogal vertekend”, aldus Egge Selles van het autoportaal.

Binnen de b2b occasion-benchmark van juli, gaat de Skoda Roomster er vandoor met de eerste plaats in de top tien van auto’s met de hoogste gemiddelde opbrengst ten opzichte van de benchmark. De BMW X5 pakt de grootste bruto meeropbrengst bij de export en de Citroën C1 was het meest in trek bij bieders in de retail.

Vijf nieuwelingen

Sinds anderhalve maand levert Fleetselect 98 procent van de auto’s binnen drie werkdagen na de betaaldatum af. Daarnaast is het team opnieuw uitgebreid, dit keer met Suzanne Nellestijn (administratie), Mellanie van der Beek (online marketing) en drie nieuwe auto-inspecteurs.

Selles: “Marvin Dutour Geerling begon op 7 juli en neemt West-Brabant en Zeeland voor zijn rekening. Leroy Klomp begon een week later en doet Oost-Brabant en Limburg. Robin Suurling is vanaf 16 augustus onderweg als auto-inspecteur in Noord- en Midden-Nederland. Met deze nieuwe inspecteurs kunnen we in principe alle ingebrachte auto’s binnen twee werkdagen inspecteren.”

Download hier de occasion-benchmark van juli >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *