Fleetselect ruim boven doelstelling

Met de occasion-benchmark informeert Fleetselect iedere maand over de stand van zaken in de b2b-verkoop van gebruikte auto’s. De Honda Civic had in augustus de hoogste gemiddelde opbrengst (148 procent) ten opzichte van de benchmark, gevolgd door de Peugeot 107 (137 procent).

Fleetselect heeft goede resultaten geboekt deze zomer, ondanks de mindere berichten uit de autobranche. Cijfers van VWE wijzen uit dat autobedrijven in de maand augustus 0,5 procent minder occasions aan particulieren verkochten dan in dezelfde maand vorig jaar. Over het gehele jaar is de daling 1,5 procent.

Egge Selles van het autoportaal: “Bij Fleetselect zitten we ruim boven onze doelstelling; in augustus wisselden 1.146 auto’s van eigenaar op onze veilingen. Een positief einde van de zomer voor Fleetselect dus en een mooie opsteker voor de rest van het jaar.”

Populairst

In de top tien van populairste auto’s die in augustus door Fleetselect verkocht zijn, voert de Fiat 500 de lijst aan. Dit model wordt gevolgd door respectievelijk de 107 van Peugeot en Citroën C1. De Peugeot 307 SW sluit de top tien.

Download hier de occasion-benchmark van augustus >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.