Flinke domper op AOX

Na een minimaal plusje in maart hebben de occasion showroomvraagprijzen van april flink moeten inleveren. Het uiteindelijke percentage van 92.39 procent komt 1,22 procent lager uit dan dat van de maand daarvoor. Bij de vergelijking van de maanden april in 2011 (99,12 procent) en 2012 is de daling zelfs 6,73 procent, waar dat in maart nog 4,65 procent was.

Occasions tot vier jaar oud komen in april qua vraagprijs 1,09 procent lager uit dan maart dit jaar. Ook op de voertuigen van vier tot acht jaar en acht tot twaalf jaar rust een domper van respectievelijk 0,99 procent en 1,17 procent.

De regio Groningen pakt in april de grootste groei met 1,4 procent tot 104,62 procent ten opzichte van de regio Noord-Holland, dat op honderd procent is gesteld.

Download hier de AOX-cijfers van april 2012 >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *