Focwa vraagt achterban mee te denken

In navolging van de ledenbijeenkomst gisteravond, zal Focwa volgende maand speciale regiobijeenkomsten organiseren waar de verdere inhoudelijke invulling van het vernieuwde Focwa op de agenda staat. Doel is de leden te informeren en te raadplegen over de toekomstrichting van Focwa, zo laat Denis Maessen (ad-interim voorzitter) weten.

Volgens Maessen is de bijeenkomst gisteren (met een kleine honderd belangstellenden) goed bezocht en was er ‘een goede interactie’ met de leden. Zowel ketengebonden als individuele schadeherstelbedrijven waren bij deze bijeenkomst aanwezig. Het streven is in maart-april nog aantal regionale ledenbijeenkomsten te plannen waarbij de leden verder kunnen meedenken en meebeslissen over de verdere inhoudelijke invulling van Focwa en het secretariaat.
Over de toekomstbepaling van de branchevereniging kan en wil Maessen op dit moment nog geen verdere uitspraak doen.

Rectificatie

Jeroen Eekhout, het opgestapte Focwa-bestuurslid, is door de branchevereniging verzocht om zijn eerdere uitlatingen in de pers te rectificeren. Volgens Focwa heeft Eekhout ‘dingen gezegd die niet kloppen’ en zou hij zich niet hebben gehouden aan de geheimhoudingsplicht. Eekhout zegt vooralsnog niet terug te komen op zijn eerdere uitlatingen in de pers en zegt geen specifieke informatie te hebben gegeven.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.