Förch groeit en breidt uit

Förch, de Duitse leverancier van werkplaatsbenodigdheden, montage- en bevestigingsartikelen start nog dit jaar met de bouw van extra logistieke- en opslagcapaciteit bij haar hoofdkantoor in Neuenstadt. Ook de activiteiten in Nederland worden uitgebreid.

Door de uitbreiding zal Förch haar huidige 100.000 voorraadlocaties in de geautomatiseerde opslag voor kleine onderdelen meer dan verdubbelen. Ook Förch Nederland maakt volgens directeur John Slaats een flinke groei door. “We hebben 39 procent meer omzet in vergelijking tot voorgaande jaren. We begonnen met 19 vertegenwoordigers, dat zijn er nu inmiddels 24 verspreid over heel Nederland. Dit jaar zijn we heel voorspoedig begonnen, we hebben in de eerste vier maanden van dit jaar al meer omzet dan in de eerste zes maanden van 2013. Het aantal orders is met 40 procent gestegen.” De doelstelling van de gehele Förch groep is een tweecijferig aanhoudende groei per jaar.

Förch betrekt haar material-handling systemen bij het Nederlandse bedrijf Vanderlande Industries. Ook voor de nieuwbouw in Neuenstadt is Vanderlande de hoofdleverancier van de interne transportsystemen. De verwachting is dat de nieuwbouw medio 2016 klaar is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *