Förch ontvangt Erkenning van Duurzaam Repareren

Onlangs mocht het binnendienst-team van Förch Nederland het certificaat in ontvangst nemen van Harry Filon van Duurzaam Repareren.

In het kader van een zakelijke zorgvuldigheidsplicht legt Förch het milieubeleid met de milieudoelstellingen en handelingsbeginselen vast in een managementhandboek. De onderneming realiseert een milieumanagementsysteem, houdt dit in stand en verbetert continu de doeltreffendheid ervan.

De meest belangrijke producten van Förch zijn onlangs te toetsing aangeboden aan Duurzaam Repareren en akkoord bevonden. John Slaats, directeur van Förch Nederland: ”Wij hebben onze eigen bedrijfsvoering duurzaam ingericht en met de verkregen erkenning zijn ook onze producten duurzaam. Maar hier stopt het niet, want wij gaan binnenkort duurzaamheid voor onze klanten ook eenvoudiger bereikbaar maken, met een duurzaam assortiment van veelgebruikte producten. De klant hoeft zich dan geen zorgen te maken of de producten niet schadelijk zijn voor het milieu, zijn monteurs of de klant. De erkenning door Duurzaam Repareren is dus een belangrijke stap in onze strategie het autobedrijf te ontzorgen.”

Förch is een belangrijke supplier op de internationale markt met 2.700 medewerkers en een jaarlijkse omzet van 360 miljoen euro. In Nederland heeft men een actieve binnendienst en 28 medewerkers die dagelijks de autobedrijven bezoeken.

Duurzaam Repareren is een initiatief van de ANWB, verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners. Men toetst bedrijven in de autobranche op gebied van duurzaamheid.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.