Ford Timmerman overgenomen door Mundus

Mundus Automotive neemt per 1 januari 2012 de activiteiten over van Ford-dealer Timmerman. Het autobedrijf heeft vestigingen in Assen, Veendam en Winschoten, die begin volgend jaar verder zullen gaan onder de naam Mundus.

Met deze overname werkt Mundus Automotive verder aan de beoogde groei. De jaaromzet van de Timmerman Groep bedraagt 27 miljoen euro. Met de uitbreiding van deze drie dealerbedrijven heeft Mundus Automotive een marktaandeel van 6,9 procent binnen Ford Nederland.

Mundus Automotive heeft momenteel zeven vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Kampen, Nijmegen, Velp, Wijchen en Zwolle. Mundus is de Ford-divisie van Astrum Automotive, waar in totaal 760 mensen werken op dertig locaties. Astrum heeft sinds 1 november ook een nieuwe operationeel directeur, de 53-jarige Ben Schräder.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.