Forté Benelux weer Nederlands

Forté, leverancier van additieven voor de automobiel-, motorfiets-, truck-, scheepvaart-, landbouw- en industriebranche, is weer in Nederlandse handen. De merkrechten van ITW ( Illinois Tool Works) zijn verkocht aan algemeen directeur Erwin Klomp (50) en operationeel directeur Jan de Jong (58).

Vier jaar geleden heeft ITW het bedrijf overgenomen van Bart Berends, de toenmalige directeur van Forté. Het bedrijf gaat verder onder twee werkmaatschappijen; Forté Benelux en Forté Premium Segments. Forté Benelux richt zich volledig op de automotive, terwijl Forté Premium Segments zich focust op de overige segmenten.

Het nieuwe hoofdkantoor van Forté in de Benelux is gevestigd in IJsselstein en beschikt over een grote technische ruimte en opslagmogelijkheid. Verder zijn er ruimtes voor het geven van opleidingen, technische lezingen en praktijktesten.

In totaal zijn er 10 vaste medewerkers in dienst bij Forté in de Benelux en 28 zelfstandig adviseurs in de buitendienst. Forté zegt met deze verandering de grootste toeleverancier van verpakte additieven in de Benelux te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *