Friesland Huur Autoverhuurder van het Jaar

Autoverhuurbedrijf Friesland Huur is uitgeroepen tot Autoverhuurder van het Jaar 2012-2013.Tijdens de jaarvergadering van Bovag Verhuurbedrijven werd het bedrijf uit Drachten door een vakjury en leden gekozen tot winnaar.

Robert van Almkerk, manager Bovag Verhuurbedrijven: “Het niveau van de drie finalisten, die door de vakjury werden aangewezen, was erg hoog. Ook Sixt Schiphol en Europcar Den Haag, de verliezend finalisten, zijn kanjers. Maar Friesland Huur is dit jaar net iets beter.”

Tanja Bouma, manager verhuur, van Friesland Huur over de overwinning. “Ik ben heel trots dat we als lokale speler de internationale bedrijven hebben verslagen. Nu en alle toekomstige jaren laten we zien dat we deze prijs meer dan waard zijn.”

De jury prees Friesland Huur vooral omdat het in de hele bedrijfsvoering bezig is met de toekomst. Dat komt niet alleen tot uiting in een zeer groene vloot, maar ook het aanbod van e-scooters. Daarmee speelt het bedrijf in op de individuele en veranderende mobiliteitsbehoefte van klanten.

Vorig jaar won Autorent Dallinga uit Groningen. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.