Garageverzekering kan 40 procent goedkoper

Een garageverzekering die 20 tot 40 procent goedkoper is dan de huidige polissen die in de markt zijn. Dat belooft Garagepolis360, een verzekeringsproduct van Marsh ondertekent door de grote Nederlandse verzekeringsmaatschappijen.

Met een gemiddelde premie-omvang van circa 15.000 euro voor de huidige verzekeringen betekent de aanzienlijk goedkopere Garagepolis360 een serieuze besparing. “De garagebranche heeft het moeilijk, erg moeilijk” stelt Frits Schulte, een van de bedenkers van de polis. “Er is een enorme behoefte en noodzaak om de kosten te laten dalen en tegelijkertijd om de klant en het echte werk – het onderhouden en repareren van de auto’s – alle aandacht te geven. Inkoopzaken en onderhandelingen met in dit geval de makelaars verzorgen de experts van de genoemde collectieve inkoopsites. Marsh, een van de grootste assurantiemakelaars in Nederland, heeft het product verder ontwikkeld en biedt dit nu via onze platforms aan.”

Garagepolis360 wordt aangeboden op de site Garagepolis360. Op die site vinden de garagisten een Quick-Scan-knop. Na indrukken van die knop moet de garagehouder alleen nog 10 vragen beantwoorden en per kerende mail krijgt de aanvrager de aanbieding van Garagepolis360.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.