Geert Vermeer van Bovag naar Heiwegen

Bovag-bondsvoorzitter Geert Vermeer is als partner toegetreden tot Heiwegen Executive. Hij zal samen met Perry van Gerwen en Dick van Voorthuizen deze nieuwe organisatie opzetten.

Het nieuwe bedrijf richt zich onder andere op de zogenaamde executive search, dat zijn functies op het niveau van directie, raad van bestuur en raad van commissarissen en executive development voor de hele mobiliteitssector.

Volgens Van Gerwen is er absoluut ruimte voor een nieuw concept. “Met de deskundigheid, integriteit en het uitgebreide netwerk kan Geert een grote rol vervullen bij het op de kaart zetten van Heiwegen Executive in de Benelux”, aldus partner Dick van Voorthuizen.

Geert Vermeer: “De professionele en objectieve benadering die men voor ogen heeft op het gebied van deze nieuwe dienstverlening, spreekt me enorm aan. Ik heb het volste vertrouwen in het succes van Heiwegen Executive.” Hij stapt eind dit jaar op als voorzitter bij Bovag.

Heiwegen startte begin dit jaar ook in België met haar activiteiten. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *