‘Gekkenhuis’ bij Mediamarkt met privélease

Mediamarkt komt tijdens de ‘Gekkenhuis’-actie (van 26 tot en met 30 oktober) met een aanbieding voor privélease van Toyota Aygo, Yaris en Auris via Justlease.nl. Voor gedegen advies zijn zowel medewerkers van Toyota als Justlease.nl aanwezig in de winkels, zo laat Mediamarkt weten.

“Als Toyota organisatie zijn wij gedreven om op een innovatieve manier nieuwe doelgroepen aan te boren. Wij zijn dan ook trots dat we in samenwerking met onze dealerorganisatie, invulling kunnen geven aan deze unieke actie”, aldus Pieter van der Velden, directeur Louwman & Parqui. Het aanbod is tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen Mediamarkt, Justlease.nl , Louwman & Parqui en de nationale dealerorganisatie van Toyota. “Justlease.nl is continu in ontwikkeling en op zoek naar de beste service voor klanten. Door intensieven samenwerkingen, zoals met Toyota, maken we de beste prijs en beste service mogelijk”, aldus Paul Wassenaar, manager Justlease.nl.

De auto’s zullen worden afgeleverd en onderhouden bij de Toyotadealer, zodat de klant compleet wordt ontzorgd. Mediamarkt kwam in een eerder stadium ook al met speciale aanbiedingen in de privé lease, bijvoorbeeld met Fiatjes 500 via Leaseplan.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.