Geld verdienen met leenauto via Lantinga

Lantinga Automaterialen in Winschoten, Emmen en Stadskanaal heeft een Leenautoplan gelanceerd, waarbij de klant een vijfdeurs Peugeot 107 leaset bij Noordlease en gebruik maakt van de collectieve afspraken tussen de leasemaatschappij en Lantinga. Met een bijdrage van Lantinga in het leasebedrag, zijn er diverse mogelijkheden om het resterende leasebedrag terug te verdienen.

Het autobedrijf kan de leenauto voor een zelf te bepalen tarief aanbieden aan zijn klant, wanneer diens auto langer in de werkplaats staat. De leenauto’s zijn standaard bestickerd met het Leenautoplan-logo, maar het autobedrijf heeft de vrijheid om deze auto te voorzien van eigen naam en reclame van derden. Dat laatste kan de kostprijs verder omlaag brengen.

Germen Wever van Lantinga Automaterialen: “Brengt een leenauto normaal gesproken kosten met zich mee, Leenautoplan levert het autobedrijf juist geld op. Met dit concept kunnen garagebedrijven en schadeherstelbedrijven tegen een zeer gunstig tarief één of meerdere auto’s inzetten als leenauto voor hun werkplaatsklanten.”

Lantinga biedt sinds begin januari ook het Bosch-garageconcept Autocrew aan bij zijn klanten, in samenwerking met leverancier Havam.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.