General Tire Grabber AT als beste getest

De General Tire Grabber AT is als beste uit een zware bandentest gekomen. De test is uitgevoerd door Drive Out 4X4 Magazine in Zuid Afrika. Vrijwel alle grote bandenmerken namen er aan deel. Inter-Sprint is importeur en distributeur van General Tire.

De test was opgebouwd uit 5 onderdelen. Twee uitgebreide remtesten (verharde en onverharde ondergrond), twee zeer belastende off-road tests in het mulle woestijnzand en een zware zijwaartse test waarbij de opbouw en vormvastheid van de band tot het uiterste werd beproefd.
Om de banden maximaal te testen is één van de off-road tests zelfs uitgevoerd met een off-road aanhanger met een totaal gewicht van 700 kg. Voor alle testonderdelen is gebruik gemaakt van lokale omstandigheden zonder een testomgeving te creëren.

Bij alle testonderdelen scoort de General Grabber AT “goed” tot “zeer goed” en eindigde bij een aantal onderdelen op de eerste plaats. De Grabber AT laat in de eindscore menig gerenommeerde concurrent achter zich. Ook bij de prijs/kwaliteit verhouding scoort de Grabber AT bovengemiddeld.

Bewijs

Inter-Sprint Banden in Moerdijk ziet, als officiële importeur en distributeur van General Tire, in deze testresultaten opnieuw het bewijs dat het merk bezig is aan een niet te stuiten opmars naar de bandentop. Het vertrouwen in het merk is bij Inter-Sprint groot geweest en deze testresultaten komen dan ook niet geheel onverwachts. “We zien niet alleen een continue stijgende lijn in de totale kwaliteit maar zien ook dat het behaalde kwaliteitsniveau bij alle uitvoeringen en productielijnen gewaarborgd blijft. 100 jaar ervaring en innovatie betaalt zich nu uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *