Genomineerden Femme Tech Award bekend

Tijdens de VOC dames kennisavond op woensdag 10 oktober zijn de genomineerden voor de Femme Tech Award vanuit de carrosseriebranche bekend gemaakt. Deze Award wordt uitgereikt aan het bedrijf dat zich bovengemiddeld inzet voor de instroom en het behoud van meisjes en vrouwen in de technische branche.

De genomineerde bedrijven zijn 3A Autoschade uit Alkmaar, ABS Roest uit Didam en UAS Eindhoven uit Eindhoven. Zij zijn onder andere geselecteerd op het aantrekken en benoemen van vrouwelijke leidinggevenden, de mogelijkheid tot afstemming van werk en privé en de ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden voor (vrouwelijke) werknemers. In totaal telt de lijst vijftien genomineerden uit diverse sectoren.

Op 13 november wordt per sector op Femme Tech de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Het winnende bedrijf wordt gevraagd de rol van ambassadeur te vervullen om andere bedrijven te inspireren het goede voorbeeld te volgen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.