Gerbrich Heimel salesmanager RAM Mounts Benelux

Bij RAM Mounts Benelux is per 1 september Gerbrich Heimel aangetreden als nieuwe Sales Manager. Eerder was hij aftersalesdirecteur van Citroën, DS & Kia bij Wensink/Dijkstra autogroep.

Over zijn overstap zegt Heimel (rechts): “Ik kijk met veel plezier terug op mijn periode bij Wensink/Dijkstra, maar wil graag weer in een jonge onderneming werken waar nog veel kansen te benutten zijn.” Heimel was daarnaast twaalf jaar, onder meer als algemeen directeur, in dienst bij Pinlock Systems, een internationale handelsonderneming in de motorhelmenmarkt.

Vertrouwen

Cornelis van Putten, directeur/eigenaar van RAM Mounts Benelux, zegt dat het bedrijf op dit moment flink in omzet groeit (+40 procent). De verkoopervaring van Heimel biedt het team volgens Van Putten veel toegevoegde waarde. “Daarnaast heeft hij een mooi netwerk in zowel de automotive- als motormarkt.”

RAM Mounts Benelux biedt montagesystemen en docking- oplossingen. Deze zijn verkrijgbaar voor veel bestaande en opkomende merken in telefoons, tablets, camera’s, laptops en andere mobiele apparaten.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *