Gert Enklaar overleden

Maandagochtend 3 januari is Gert Enklaar op 63-jarige leeftijd overleden. Hij was sinds de zomer van 2010 al ziek. Na complicaties de afgelopen weken moest hij zijn strijd toch opgeven.

Enklaar begon na zijn afstuderen aan het IVA in Driebergen in het voorjaar van 1968 bij de KNAC als beginnend journalist. Nadat het KNAC-blad De Auto in de jaren zeventig werd opgenomen in Autovisie trad Gert daar toe tot de redactie. In 1981 werd hij de eerste PR manager van het nieuw opgerichte Fiat Auto Nederland waar hij tot het samengaan met Alfa Romeo Nederland in 1994 bleef. Sindsdien was Gert Enklaar achtereenvolgens freelance PR adviseur, mede-oprichter van brancheblad Automotive en zette vervolgens zijn eigen bureau Móbile op.

Gert’s werkzame leven stond in het teken van communicatie en organisatie. Hij was namelijk niet alleen een begenadigd schrijver maar wist ook al dan niet bekende Nederlanders te arrangeren voor de door hem georganiseerde evenementen en persbijeenkomsten. Zijn contacten met Fiat resulteerden uiteindelijk een grote passie voor de Italiaanse cultuur waarvoor hij veel inspiratie vond bij zijn echtgenote Marceline. Wij wensen haar en zijn drie kinderen alle sterkte.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.