GMS breekt met Flashlube

Na een elf jaar lange distributierelatie breekt GMS (Alkmaar) met de Australische leverancier Flashlube. Prioriteit krijgt de eigen productlijn JLM Lubricants dat begin dit jaar is gestart. Ian Humphreys, voorheen productmanager bij Flashlube, is sinds begin dit jaar in dienst bij GMS en vormt de drijvende kracht achter de uitrol van JLM.

Gilbert Groot geeft aan dat er een lange besluitfase aan de breuk ten grondslag ligt. "Dergelijke beslissingen neem je niet overhaast. Wij hebben hele specifieke ideeën over kwaliteit en ondersteuning, over de opbouw van de productlijn. Nu hebben we zelf de regie en dat heeft onze voorkeur."

JLM Valve Saver Fluid heeft een hogere concentratie van het werkende additief en een modernere formulering. Over de kwaliteit van JLM kan Groot kort zijn: "Onze Valve Saver Fluid is door een Duitse universiteit in Saarbrücken getest en het rapport bevestigt onze claims dat we de kleppen beschermen tegen buitensporige slijtage zoals ‘pitting’." Tijdens aanstaande Automechanika in Frankfurt wordt de productlijn internationaal gelanceerd.

Per 1 september 2010 zal GMS niet langer de officiële distributeur zijn voor Flashlube in Europa maar vooralsnog als reseller blijven functioneren. Leveringen vanuit kantoor Nederland en Duitsland blijven gewoon doorgang vinden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.