GMS wint Gas Show-award

GMS Lubricants uit Alkmaar heeft met het product de Valve Saver Fluid op de Gas Show 2011 in Warschau de eerste prijs gewonnen in de categorie LPG Fuel Additives. Het winnende product komt van JLM, onderdeel van GMS en is bedoeld voor een betere bescherming tegen de slijtage van kleppen en klepzetels in LPG-voertuigen.

Gilbert Groot, algemeen directeur GMS Lubricants: "Polen behoort tot de top drie als het gaat om LPG-verkoop in Europa. De JLM Valve Saver Fluid is nog maar sinds september 2010 op de markt in Europa en nu al verkozen tot technologisch marktleider."
Valve Saver Fluid is als enige klepsmeermiddel in de markt door de Duitse universiteit HTW uitgebreid getest en effectief werkzaam bevonden.

GMS is gespecialiseerd in brandstoftoevoeging en tevens in Europa leverancier van LPG-onderdelen, ondermeer met de online shop Autogasparts.eu .

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *