Goodyear Dunlop kiest nieuwe directeur Retread

Goodyear Dunlop Tires Europe heeft Leszek Szafran aangesteld als nieuwe directeur Retread Operations EMEA. Hij volgt in deze positie Hubert Moquet op, die na 34 jaar actieve dienst met pensioen gaat.

“Een van mijn hoofddoelstellingen is om herrubbering, de zogenaamde ‘Retread’, integraal deel te laten uitmaken van een competitief bandenmanagementpakket voor eindgebruikers”, zegt Szafran.

De nieuwe directeur is afkomstig uit Polen en startte in 1995 bij Goodyear Dunlop als zakelijk analist. Szafran verhuisde in 2010 naar Zuid-Afrika om de functie van algemeen directeut te vervullen en hij bouwde ook een succesvolle carrière uit als verkoop- en marketingdirecteur, EMEA.

Het marktaandeel van ‘vernieuwingsbanden’ voor trucks is de laatste jaren aanzienlijk gestegen. Binnen het productgamma van Goodyear Dunlop behoren de Tread Max, Multi Tread en Next Tread tot dit segment.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.