Goodyear Dunlop reorganiseert, Van Proosdij weg

Goodyear Dunlop Tires Nederland moet bezuinigen en snijdt daarom in haar personeelsbestand. Het gevolg daarvan is dat PR-manager Ed van Proosdij sinds 1 januari 2012 niet meer voor Goodyear werkt. Hij werkte 23 jaar voor de bandengigant en start over een aantal maanden als zelfstandig PR-adviseur voor de autobranche.

Ook zal Van Proosdij zich met zijn eigen bedrijf bezig gaan houden met de ontwikkelingen in de bandenbrache, zoals bandenlabeling en banden met lagere rolweerstand. Van Proosdij geeft in een bericht aan zijn zakelijke relaties aan dat de reorganisatie onverwacht kwam. “Afscheid van 2011 is voor mij afscheid van Goodyear Dunlop.” Ford Nederland en Volvo Nederland waren eerdere werkgevers voor de 58-jarige manager.
Later deze week geeft Goodyear meer details vrij over het vertrek en de opvolging van Van Proosdij.

Goodyear investeerde in september 2011 in Duitsland in een nieuw bandentestcentrum geopend van 600 vierkante meter groot. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.