Goodyear introduceert Vector Protector-garantie

Goodyear introduceert met Vector Protector een nieuw garantieprogramma op haar Vector 4Seasons vierseizoenenbanden. Naast de normale fabrieksgarantie biedt de Vector Protector-garantie een jaar lang extra bescherming tegen pech, vandalisme en diefstal.

De tweede generatie Vector 4Seasons banden die Goodyear recent lanceerde, is gebaseerd op 30 jaar ervaring. Deze nieuwe band is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar vierseizoenenbanden. Die vraag komt van automobilisten uit heel Europa die niet altijd hun banden vervangen bij het wisselen van de seizoenen. Een set zomer- en winterbanden is immers niet voor alle bestuurders een optie. Voor die mensen is een vierseizoenenband een goed alternatief voor zomerbanden.

De nieuwe Vector 4Seasons werd ontworpen met speciale aandacht voor regio’s met zachtere winters. Anders dan zijn voorganger heeft de nieuwe Vector 4Seasons een geoptimaliseerde structuur van kleinere maar verbonden blokjes die de algemene prestaties van de band op besneeuwde wegen aanzienlijk verbetert. Tegelijkertijd biedt de nieuwe vierseizoenenband ook op droge wegen een verbeterde stabiliteit en handling ten opzichte van zijn voorganger dankzij de hogere stijfheid van het loopvlak via de 3D-lamellen. Bovendien zorgt het stevige loopvlakprofiel voor een uitstekend behoud van de kwaliteit door de jaren heen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.