‘Gouden Erestuurwiel’ GM-CEO Barra

Volgens de jury is Barra verantwoordelijk voor de opmars van General Motors. “Ze heeft het concern voorbereid op de toekomst en een nieuwe bedrijfscultuur ingezet, alsmede de ontwikkeling van geavanceerde modellen en innovatieve bedrijfsactiviteiten mogelijk gemaakt. Opel was altijd een belangrijke factor in haar overwegingen en de positieve ontwikkelingen bij het merk zijn in belangrijke mate aan Barra te danken.”

Barra nam de onderscheiding in ontvangst in aanwezigheid van Opels CEO Karl-Thomas Neumann. Tussen 2016 en 2020 brengt het merk 29 nieuwe modellen op de markt, Het is de eerste keer dat een Opel-directielid een Gouden Erestuurwiel ten deel valt. De jaarlijkse onderscheiding, een initiatief van AutoBild en Bild am Sonntag, wordt toegekend aan nieuwe auto’s in diverse klassen. De jury bestaat uit lezers, experts en bekende personen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *