Gouden Koets geveild

Precies een week geleden maakte Autoveiling Nederland bekend De Gouden Koets te gaan veilen. Het transportmiddel van het koningshuis is afgelopen dinsdag onder de hamer gegaan en bracht 521 euro op voor het Oranje Fonds. Het blijkt om een ludieke actie te gaan.

Bij het veilen van De Gouden Koets bleek er genoeg animo te zijn, er werden maar liefst 137 biedingen gedaan. Verstappen van Verstappen Bedrijfswagens uit Lierop is na ruim zeven minuten bieden de trotste eigenaar geworden van De Gouden Koets.

“We zullen de gift voor honderd procent besteden aan goede sociale initiatieven in Nederland”, aldus Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds. Deze instantie wil de betrokkenheid in de samenleving bevorderen en zorgen dat iedereen een nieuwe plek krijgt in de samenleving.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *