Groenhuijsen (ex-Rabobank) bij Aumacon

Hans Groenhuijsen heeft zich aangesloten bij het consultantsnetwerk van onafhankelijk kennisbureau voor de automotive sector Aumacon.

Groenhuijsen studeerde nieuwste geschiedenis (Universiteit Utrecht) en bedrijfskunde (TH Delft/IIB). Hij was adviseur (o.m. Boer & Croon), interimmanager en actief in diverse staf-, management- en directiefuncties (Centraal Beheer, CARe Schadeservice, Athlon Groep, Akzo Nobel/Nobilas, Pon/Dutchlease en Rabobank Wholesale. “Ik ken Aumacon natuurlijk al jaren. We delen de overtuiging dat het belang van kennis cruciaal is om succesvol te kunnen werken in deze snel veranderende sector. Daarnaast is het voor mijzelf belangrijk om deel uit te maken van een kennisnetwerk. Samen kunnen we meer.”

Aumacon-opricter Clem Dickmann zegt “al langer op het vinkentouw” te hebben gezeten om uit te breiden met Groenhuijsen. “Met zijn komst zijn we voortaan nog beter in staat om toonaangevende marktanalyses te presenteren.” Bekende onderzoeken van Aumacon zijn de Dealerholding Top-100, Garageformule Top-40 en Leasebedrijven Top-50. In 2017 zal voor de eerste maal de Aumacon Dealer Group Top-100 Europe verschijnen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *