Grote inruilactie hogedrukreinigers

Met als slogan ‘Goud voor oud’ lanceert Kärcher haar grote nationale inruilactie voor hogedrukreinigers. De consument wordt gemotiveerd om zijn oude apparaat in te leveren. Als tegenprestatie krijgt hij bij aankoop van een nieuwe watergekoelde hogedrukreiniger een interessante inruilkorting tot 70 euro.

Kärcher werkt voor haar omruilactie samen met de stichting Wecycle, een overheidsinstantie die zich toespitst op het recyclen van elektrische apparaten. Wecycle wil de consument bewust maken van het moment waarop hij zijn oude elektrische apparaten afdankt. Dergelijke apparaten zijn heel te goed te recyclen, mits ze goed worden ingeleverd.

De consument kan zijn oude toestel binnenbrengen in één van de 2000 Kärcher verkooppunten. Kärcher biedt een inruilkorting via een speciale coupon voor de aankoop van een nieuwe hogedrukreiniger en Wecycle zorgt voor de volledige praktische afhandeling van de recycling van de oude hogedrukreiniger

‘Goud voor oud’ moet de consument aanzetten een nieuwe hogedrukreiniger te kopen die is voorzien van de modernste technieken en snufjes. Allemaal in functie van een schoner resultaat, een milieuvriendelijke aanpak en comfortabel gebruik. Bovendien voorkomt de actie dat oude toestellen in tweedehandscircuits terechtkomen en dat de consument niet naar de winkel gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.