Grote schade door brand Auto Oost Eijbergen

Bij een uitslaande brand is zondagmorgen grote schade ontstaan aan het pand en de inventaris van universeel autobedrijf Auto Oost in Eibergen. De brandweer wist te voorkomen dat het complete pand in de as werd gelegd.

De brandweer kreeg de alarmering om 6.49 uur Ze rukte uit met twee tankautospuiten, een watertankwagen en een hoogwerker. Korpsen uit Groenlo, Ruurlo en Winterswijk verleenden assistentie. Rond 8.50 uur waren zij de binnenbrand, waarbij de vlammen door het dak sloegen, meester.

Het korps is lang bezig geweest met nablussen, omdat het vuur tussen plafonds bleef smeulen. Over het schadebedrag en de oorzaak is nog niets bekend. Evenmin is duidelijk of en wanneer het bedrijf op de huidige plek weer operationeel kan zijn. (foto brandweer Eijbergen)

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *